Hvis du ønsker at klage over et af Forældre & Sorg – Landsforeningen Spædbarnsdøds tilbud – Forældre & Sorg – Landsforeningen Spædbarnsdød

Hvis du ønsker at klage over et af Forældre & Sorg – Landsforeningen Spædbarnsdøds tilbud

Alle, der har været i kontakt med Forældre & Sorg – Landsforeningen Spædbarnsdød terapeutiske rådgivning, deltaget på et sorgseminar, i en sorggruppe eller haft et forældre-til-forældreforløb kan klage.

Vi opfordrer til, at du fortæller os det med det samme, hvis du har en dårlig oplevelse. Så kan vi nemlig prøve at ændre på det undervejs, og du kan få glæde af tilbuddet igen.

Hvad kan du fx klage over?

Fx rådgivers eller gruppestarter eller den frivilliges adfærd, det vil sige den måde, som du blev tiltalt eller samtalen blev grebet an.

Dårlig eller decideret forkert rådgivning.

Tilbuddet lever ikke op til det, den annoncerer.

 

Sådan sender du en klage

Klagen skal være skriftlig og kan sendes på mail eller med posten til Forældre & Sorg – Landsforeningen Spædbarnsdøds direktør:

Mail:

Birgitte@spaedbarnsdoed.dk , Skriv ”Klage” i emnefeltet

Postadresse:

Landsforeningen Spædbarnsdød

Att: Birgitte Horsten

Rymarksvej 1

2900 Hellerup

 

Får jeg en kvittering?

Ja, du får altid en kvittering på mail, hvis du har opgivet din mailadresse, umiddelbart efter, at vi har modtaget din klage.

Hvornår får jeg svar på min klage?

Du får svar på din klage indenfor få dage.

 

Jeg har en kommentar til et af jeres tilbud, der ikke er en klage – hvor kan jeg give den?

Vi er altid glade for feedback og input til vores arbejde. Derfor er du velkommen til at skrive din kommentar til birgitte@spaedbarnsdoed.dk

Er jeg anonym, når jeg klager? Hvis du sender din klage fra en anonym mailadresse eller via post uden afsender, er du anonym.

Hvis du opgiver dit navn, eller hvis det fremgår af din mailadresse, er det kun vores direktør, der bliver bekendt med dit navn. Vi behandler altså din klage fortroligt, og giver ikke dit navn eller andre personhenførbare oplysninger videre til rådgiverne.

Hvordan behandles mine personoplysninger i forbindelse med en klage?

Når du sender en klage til Forældre & Sorg – Landsforeningen Spædbarnsdød, bliver den behandlet indenfor få dage, herefter slettes al korrespondance. Vi henviser til vores hjemmeside (HER) for yderligere oplysninger om behandling af dine personoplysninger i forbindelse med en klage.

Jeg har lige mistet