Sorggrupper – Landsforeningen Spædbarnsdød

At være med i en sorggruppe giver en unik mulighed for at dele tanker og erfaringer med forældre, der står i en lignende situation som jer selv. For vi ved, hvor meget det kan støtte, styrke og lindre, at tale med andre, der også har mistet et barn. En forudsætning for at deltage i en sorggruppe er derfor, at man er parat til at kunne rumme andres historier og reaktioner – også når disse adskiller sig fra egne erfaringer med at have mistet.

Sorggrupperne består af 2-4 par og/eller enlige forældre. Deltagerne mødes cirka fire gange med 14 dages mellemrum på skift i hinandens hjem. To af foreningens frivillige medarbejdere deltager i møderne. De leder grupperne og hjælper med at sætte rammerne for kommunikationen i gruppen.

Alle vores frivillige medarbejdere har gennemført foreningens grunduddannelse, ligesom de løbende deltager i relevante efteruddannelsestilbud og får supervision fra sekretariatets rådgivere. De frivillige medarbejdere har alle også mistet et barn.

For at deltage i en sorggruppe, skal man være medlem af foreningen. Kontakt en rådgiver på 3961 2451 hvis du/I er interesseret i at høre mere og eventuelt blive skrevet op.

 

”Det var en stor hjælp at mødes med andre forældre i en gruppe. De stod jo lige præcis der, hvor vi selv var, og pludselig føltes alt mere normalt og ikke længere så ensomt.”

Sådan kontakter du os


Ring på: 39 61 24 51 eller Skriv en mail: forening@spaedbarnsdoed.dk

Telefonerne er åbne på hverdage mellem kl. 9.00 - 14.00 og mails besvares alle hverdage.

Landsforeningen Spædbarnsdød er for alle, der mister et lille barn
– på et hvilket som helst tidspunkt i graviditeten, under fødslen eller i barnets første leveår.

Jeg har lige mistet