Samarbejdspartnere – Landsforeningen Spædbarnsdød

Landsforeningen Spædbarnsdød udveksler informationer om ny viden relateret til spædbarnsdød med tilsvarende organisationer i andre lande. Vi har især et tæt samarbejde med de øvrige nordiske lande og er blandt andet medlem af International Stillbirth Alliance (ISA)

Landsforeningen Uventet Barnedød: Norsk forening for forældre, der har mistet et spædbarn. Hjemmesiden indeholder megen information om sorgstøtte og forebyggelse af spædbarnsdød. Der er også mulighed for at downloade informationsmaterialer både på norsk og engelsk.

Spädbarnsfonden: Svensk forening, der støtter og rådgiver forældre, der har mistet spædbørn. Foreningen arbejder også med forskning indenfor sorgstøtte og forebyggelse.

International Stillbirth Alliance (ISA): En sammenslutning af humanitære organisationer, der arbejder globalt for at forebygge og informere om dødfødsler. Siden indeholder blandt andet artikler og forskningsnyt om dødfødsler.

Family Bereavement Network in Europe (FBNE): Ny sammenslutning af organisationer, forskere og fagpersoner, der beskæftiger sig med forældre, der har mistet og/eller børn i sørgende familier.

SANDS: Engelsk søsterorganisation.

Derudover har vi samarbejde med og overlappende målgrupper med disse to danske organisationer

Børn, Unge og Sorg: En virksomhed, der er til for at støtte børn og unge i sorg, det gør de bl.a. gennem individuel rådgivning og gruppetilbud til børn og forældre, og gennem forskning samt kampagnevirksomhed.

Forældreforeningen vi har mistet barn: En frivillig forening der skaber netværk mellem forældre som har mistet børn over 1 år.

Sådan kontakter du os


Ring på: 39 61 24 51 eller Skriv en mail: forening@spaedbarnsdoed.dk

Telefonerne er åbne på hverdage mellem kl. 9.00 - 14.00 og mails besvares alle hverdage.

Landsforeningen Spædbarnsdød er for alle, der mister et lille barn
– på et hvilket som helst tidspunkt i graviditeten, under fødslen eller i barnets første leveår.

Jeg har lige mistet