Generalforsamling og Årsmøde – Landsforeningen Spædbarnsdød

Kommende Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Generalforsamling og Årsmøde

6. april kl. 09:30 - 7. april kl. 22:00

Gratis – 995DKK

Årsmøde og Generalforsamling afholdes d. 6. april 2019 på Hotel Trinity, Fredericia

Landsforeningen Spædbarnsdøds Årsmøde og Generalforsamlingen er for dig, der både vil være med til at præge foreningen, og også høre foredrag, der forhåbentlig både er lærerige og vil inspirere og sætte tanker i gang.

Frivilligsøndagen (kun for frivillige medarbejdere) afholdes søndag d. 7. april 2019

Program

Kl 9:30-11:30 – ”Hjernen, Stress og Trivsel”

Johny Gammelgaard kommer og fortæller om ”Hjernen, Stress og Trivsel”

Den moderne udfordring omkring stress er bl.a., at vi driver rovdrift på de samme områder af hjernen, og de kredsløb der sikrer oprydning, genopretning og balance har svære kår. Derfor er det vigtigt med en god balance, både når det kommer til mental og fysisk velvære, men i høj grad også, når det kommer til kreativitet, problemløsning osv.

Foredraget tager afsæt i, hvad stressmekanismen er rent hjernemæssigt, hvordan skal vi forstå den, og hvordan modsætningen ”det rogivende system” ser ud.

Kl 11:30-13 Generalforsamling

På generalforsamlingen har du mulighed for at møde andre engagerede medlemmer og give eller få indflydelse på det vigtige arbejde, Landsforeningen Spædbarnsdød hver dag udfører.

Kl 13 Frokost

Kl 14-16 Generalforsamling fortsat

kl 16-17 Drinks og Snacks

Kl 17-19 – Kira Skov – Kunst i Sorgen-Sorg i Kunsten

Kira Skov er en dansk sangerinde, der blandt andet er kendt som frontfigur i rockgruppen Kira & The Kindred Spirits. Kira Skov kommer og taler om Kunst i sorgen – Sorg i kunsten og spiller numre med sit band, fra hendes album ”The Echo Of You”. Albummet har hun skrevet til sin mand Nicolai, der på tragisk vis døde i 2016. Sangene handler om livet, om tab, om chok, savn og sorg. Sangene er på den måde både meget private og samtidig helt universelle. Sammen vil vi tale om, hvordan man kan udtrykke sin sorg med kunst som ord, sang, musik – og hvordan – og om – kunsten kan være en vej ud af sorgen.

Kl 19 Middag

Middag, hvor der vil være mulighed for at se eller gense foreningens medlemmer.

Indflydelse på generalforsamlingen

Giv eller få indflydelse – hvad vil du helst?

Det er dig som medlem, der bestemmer hvilken vej Landsforeningen Spædbarnsdød skal gå. Hvordan skal vores tilbud strikkes sammen, hvordan sikrer vi os økonomisk og politisk, hvilke mål skal vi prioritere i den næste årrække? Det er ikke lette beslutninger, men det er spændende beslutninger.

På generalforsamlingen har du muligheden for at give indflydelsen videre til de rigtige personer. Eller tage den selv, hvis du har tiden og evnerne til at navigere politisk, sætte overordnede retningslinjer og gøre brug af dine relationer. Du kan høre mere om foreningens strategiske arbejde ved at ringe til formand Jesper Gade Nissen på 28155202. Du kan også se en kort beskrivelse her.

Frivilligdagen giver ny faglig viden

Som frivillig medarbejder i Landsforeningen Spædbarnsdød, har du mulighed for at deltage på søndagens frivilligdag. Lige som sidste år, afholdes forårets frivilligdag, dagen efter generalforsamlingen og årsmødet. Som frivillig medarbejder skal man også – hvis det overhovedet er muligt – deltage på Årsmøde og Generalforsamlingen.
Dette fordi der om lørdagen er faglige oplæg og vigtig information om foreningens mål, strategi og organisering, der er væsentligt som frivillig medarbejder at være informeret om.

Tilmeldingsfrist lørdag d. 23. marts

(Hvis du ønsker at tilmelde dig efter tilmeldingsfristen kan du kontakte vores administration på forening@spaedbarnsdoed.dk)

Vi glæder os rigtig meget til at se jer til Årsmøde, Generalforsamling og Frivilligdag 2019

OBS – vi oplever pt problemer i tilmeldingsmodulet. Hvis I ikke kan tilmelde jer, så send en mail til Suzanne@spaedbarnsdoed.dk.

 

Detaljer

Start:
6. april kl. 09:30
Slut:
7. april kl. 22:00
Pris:
Gratis – 995DKK
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Landsforeningen Spædbarnsdød
Telefon:
39612451
E-mail:
forening@spaedbarnsdoed.dk
Hjemmeside:
www.spaedbarnsdoed.dk

Sted

Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia
Gl. færgevej 30
Fredericia, 7000 Danmark
+ Google Map

Billetter

Unlimited ledige
Overnatning enkeltværelse inkl. morgenmad(ikke frivillige)795 DKKOvernatning i enkeltværelse på hotellet fra lørdag til søndag (d. 06.04-07.04)
Unlimited ledige
Overnatning dobbeltværelse inkl. morgenmad for 2 stk.(ikke frivillige)995 DKKOvernatning i dobbeltværelse på hotellet fra lørdag til søndag (d. 06.04-07.04).
Unlimited ledige
Formiddags oplæg "Hjernen, Stress og Trivsel" med frokost Free Tilmelding til Generalforsamlingen inkl. frokostFree
Unlimited ledige
Generalforsamling samt oplæg/koncert m Kira skov inkl. middag Free Tilmelding til Årsmødet inkl. deltagelse middagen til aften.Free
Unlimited ledige
FrivilligFreeSom frivillig er det obligatorisk at deltage på generalforsamling, årsmøde og frivilligdag. Overnatning betales af Landsforeningen Spædbarnsdød. Ægtefælle/Samlever kan overnatte i samme værelse for kr. 350. Hvis I ønsker at ægtefælle/samlever overnatter, SKAL I sende en mail til forening@spaedbarnsdoed, da der er begrænset antal dobbeltværelser!
Unlimited ledige
Partner til frivilligmedarbejder350 DKKBetaling - partner til frivilligmedarbejder i dobbelt værelse inkl. morgenmad
Jeg har lige mistet