Årsmøde, generalforsamling og frivilligdag 2020 – Landsforeningen Spædbarnsdød

Kommende Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Årsmøde, generalforsamling og frivilligdag 2020

21. marts kl. 09:30 - 22. marts kl. 15:00

Gratis – 933DKK

Program for Årsmøde og Generalforsamling d. 21. marts 2020 

Deltagelse er kun for foreningsmedlemmer

Landsforeningen Spædbarnsdøds årsmøde og generalforsamling er for dig, der både vil være med til at præge foreningen og høre foredrag, der forhåbentlig både er lærerige og vil inspirere og sætte tanker i gang. 

Program

9:00 Velkomst

9:30-11:30 Anna Bogdanova fortæller om ”Hjerne, Krop, Stress og Trivsel”

11:30-12:30 Generalforsamling

12:30-13:30 Frokost

13:30-15:30 Generalforsamling fortsat

16:00-18:00 Pelle Hvenegaard

18:00-19:00 Drinks og snacks

19:00 Middag og socialt samvær

Program

Kl. 9:30-11:30  –  Anna Bogdanova ”Hjerne, Krop, Stress og Trivsel”

Anna Bogdanova fortæller om:

– Hvordan traumer og stress påvirker nervesystem, hormonsystem og immunsystem.
– De 4 faser i kropsøkonomien, og hvad din krop prøver at fortælle dig i hver fase.
– Det område i hjernen, hvor kropsbevidsthed og følelser mødes – og den neurologiske forklaring på dekoblingen mellem hjerne og krop under stress og krise.
– Strategier til at genopbygge sig selv og styrke forbindelsen mellem hjerne og krop. 

Du vil også blive klogere på: 

– Hvordan du tilpasser de krav, du stiller til dig selv, hvilke faktorer, som kan skrue op og ned for smerte og stress, og hvilke førstehjælpsøvelser du kan gribe til for at skabe øjeblikkelig tryghed i nervesystemet. 

 

Anna Bogdanovas baggrund

Annas kurs blev defineret af tre alvorlige livskriser – først forældrenes skilsmisse og flytning fra Ukraine til Danmark oven på farens voldsomme alkoholmisbrug; så en stresskollaps i en alder af blot 23 år – og nogle år senere tabet af hendes (50-årige) mor til brystcancer. Det har fået hende til for alvor at se det vanvittige i, at vores sundheds- og slankekultur næsten udelukkende fokuserer på at skrælle kiloene af med alle midler, så vi tærer på muskler, knogler og energi – og ikke har noget at stå imod med, når livet sker!

Anna Bogdanovas største drivkraft er at lære os at bygge os selv op i stedet for at bryde ned. At komme vores krop nærmere, forstå den og mærke den på en helt ny, stærk måde – og skabe den bedst mulige “pensionsopsparing” til et aktivt liv, både når vi står i livskriser, og når hverdagen rammer. 

Din krops ressourcer kan sammenlignes med pengene på din bankkonto. Hjernens opgave er at sørge for, at du aldrig går i nul. Overtrækker du din konto, indefryser den ressourcer for at passe på dig. Ved at sætte ind på kontoen og sende beroligende sansesignaler til hjernen, vender du udviklingen og går mod overskud, smertefrihed, lethed og styrke,” fortæller Anna. 

Anna Bogdanova er ekspert inden for psykologi, læring og adfærdsdesign med træningsfysiologi, moderne smerteteori, bevægelsesterapi og stressrådgivning i fokus. Hun har blandt andet udgivet bogen ”Smertefri” og blev i 2019 Talent 100 i årets Berlingske Business for at “at tage over, hvor sundhedsvæsenet slipper” – for hendes etårige forløb Uimodståelig, som blev kaldt for fremtidens sundhedsløsning.

 

Kl. 11:30-12:30 Generalforsamling

På generalforsamlingen har du mulighed for at møde andre engagerede medlemmer og give eller få indflydelse på det vigtige arbejde, Landsforeningen Spædbarnsdød hver dag udfører. 

 

Kl. 12:30-13:30 Frokost

 

Kl. 13:30-15:30 Generalforsamling fortsat

 

Kl. 16:00-18:00 – Pelle Hvenegaard

Pelle Hvenegaard er TV-mand, foredragsholder, forfatter og FAR med store bogstaver. Første gang vi så Pelle, var han 12 og havde hovedrollen i spillefilmen ”Pelle Erobreren”, og siden har hans karriere budt på mange forskellige roller på film og TV som djælveræser, vært for Dagens Mand og meget mere.

I 2018 debuterede Pelle som forfatter med bogen ”Kære Zoe Ukhona” om mødet med Caroline, den stormende forelskelse og det seks år lange fertilitets- og adoptionshelvede, der skulle til, inden de langt om længe stod med deres lille pige i armene. I 2019 fulgte han op på bestselleren, som blev den bedst ratede danske bog på Mofibo i 2018, med bogen ”Bare stik ham en!”, en bog om et liv med op- og nedture.

Om foredraget:

Pelle Hvenegaard kommer med sit foredrag om stor kærlighed og den sorg, der følger med, når man indser, at man ikke kommer til at få børn ad naturens veje.

Han fortæller ærligt og humoristisk om at møde Caroline og indse på første date, at de skal være forældre sammen, om at opleve barnløshed, udfordringer for parforholdet, og om hvordan storken aldrig kommer flyvende.

Det handler om, hvordan det er at gennemgå benhårde fertilitetsbehandlinger og om, hvor slidsomt det er at gå rundt i næsten to år, hvor du hver dag kan blive ringet op og få at vide, du er blevet far – uden at det sker. Og så selvfølgelig slutteligt, hvordan det er, når opkaldet endelig kommer og ikke mindst, hvordan det er endelig at holde sin lille pige i armene efter så mange års higen.

Kl. 18:00-19:00 Drinks og Snacks

 

Kl. 19:00 Middag 

Middag, hvor der vil være mulighed for at se eller gense foreningens medlemmer. 

 

Af hensyn til bestilling af mad og overnatning lukker tilmeldingen 1. marts.

Detaljer

Start:
21. marts kl. 09:30
Slut:
22. marts kl. 15:00
Pris:
Gratis – 933DKK

Arrangør

Landsforeningen Spædbarnsdød
Telefon:
39612451
E-mail:
forening@spaedbarnsdoed.dk
Hjemmeside:
www.spaedbarnsdoed.dk

Sted

Storebælt Sinatur Hotel & Konference
Østerøvej 121
Nyborg, 5800 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
65 31 40 02
Hjemmeside:
https://www.sinatur.dk/storebaelt/

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available
Jeg har lige mistet