Den Internationale Mindedag For Spædbarnsdød d. 15. oktober – Forældre & Sorg – Landsforeningen Spædbarnsdød

Den Internationale Mindedag For Spædbarnsdød d. 15. oktober

Som med så meget andet i disse tider får Den Internationale Mindedag For Spædbarnsdød d. 15. oktober 2020 et andet format, end vi kender det fra de forgangne år, hvor vi plejer at samles, tænde et lys for det barn som vi mindes, og i fællesskab markere de spædbørn, som vi har mistet.

I år markerer vi dagen digitalt. Du kan tilmelde dig begivenheden på Facebook her.

Program

Formand, Jesper Gade Nissen, holder tale

I år kan vi ikke være fysisk på samme sted, men derfor kan vi godt holde fast i nogle af de velkendte elementer. Ét af dem er talen fra bestyrelsesformand, Jesper Gade Nissen, som sædvanligvis siger nogle ord kl. 19, når lysene tændes. Det vil han også gøre i år og talen bliver lagt op på det digitale arrangements Facebookside d. 15. oktober.

Vi kan stadig tænde lys

Et andet element, som vi kan holde fast i, er lystændingen, og vi vil gerne opfordre dig/jer, som ønsker at markere dagen til selv at tænde et lys fra kl. 19-20.
På den måde kan du/I stadig mindes det spædbarn, som ikke er her længere, og vi kan i fællesskab lyse Danmark op og være en del af den lysbølge, der bevæger sig over kloden i 24 timer for at markere dagen.

Livstræet

Vi plejer at synge sangen ”Livstræet” kl. 19.55, som afslutning på arrangementet. I år kan vi ikke synge sammen, men vi gør sangen tilgængelig på det digitale arrangements Facebookside d. 15. oktober, så de der har lyst, kan lytte til den eller måske endda synge med.

Vi ses i 2021

Vi ønsker jer alle en god og fin International Mindedag For Spædbarnsdød, og håber selvfølgelig på, at vi næste år igen får mulighed for at afholde arrangementet i det format, som vi kender fra tidligere år.

Sådan kontakter du os


Ring på: 39 61 24 51 eller Skriv en mail: forening@spaedbarnsdoed.dk

Telefonerne er åbne på hverdage mellem kl. 9.00 - 14.00 og mails besvares alle hverdage.

Landsforeningen Spædbarnsdød er for alle, der mister et lille barn
– på et hvilket som helst tidspunkt i graviditeten, under fødslen eller i barnets første leveår.

    Jeg har lige mistet