International Mindedag 15. oktober – Landsforeningen Spædbarnsdød

International Mindedag 15. oktober

Den 15. oktober er Den Internationale Mindedag for Spædbarnsdød, hvilket Landsforeningen Spædbarnsdød hvert år markerer. 
Det officielle arrangement skifter hvert år værtsby mellem Odense, Aarhus og København, og i år er det Odenses tur til at lægge hus til.

Adressen til dette års arrangement er Eventyrhaven, foran Cafe Siesta, Odense. Vi kan henvise til Q-park, Klosterbakken i forhold til at finde parkeringsplads.

Der vil være lystænding fra kl. 18.45, således at alle lys er tændte mellem kl. 19 og 20. Verden over har samme tradition, så i 24 timer vil der være lys tændt for alle de børn der ikke er iblandt os. Vi slutter igen i år af med at synge en sang sammen.

Af miljøhensyn, vil der ikke længere blive sendt balloner op. I stedet har vi de fineste lysposer og små lys med, hvor I kan skrive en hilsen, tegne en lille tegning eller hvad I ønsker. I kan efterfølgende tage lysposen med jer hjem.

Alle voksne og børn er velkomne, og vi sørger for kaffe/the og kage til alle der kommer.

Info vedr. arrangementet: Der vil være en journalist fra P1 tilstede, der vil optage til det program, der hedder Baglandet. Programmet sendes fredag d. 18/10. Journalisten optager lyd fra det fælles arrangement, og ellers kun hvis han får tilladelse fra enkeltpersoner. Spørg endelig en af os (vi har blå/sorte jakker med logo) hvis I har spørgsmål.

Vi glæder os til at se jer.

 

 

Sådan kontakter du os


Ring på: 39 61 24 51 eller Skriv en mail: forening@spaedbarnsdoed.dk

Telefonerne er åbne på hverdage mellem kl. 9.00 - 14.00 og mails besvares alle hverdage.

Landsforeningen Spædbarnsdød er for alle, der mister et lille barn
– på et hvilket som helst tidspunkt i graviditeten, under fødslen eller i barnets første leveår.

Jeg har lige mistet