Alle Helgens gudstjeneste – Forældre & Sorg – Landsforeningen Spædbarnsdød

Alle Helgens gudstjeneste

Den 1. november 2020 er det Alle Helgen, og det markerer vi normalt med gudstjenester landet over, hvor der er mulighed for at mindes de børn, som ikke er her længere. Ved gudstjenesterne kan man tænde et lys og få sit barns navn eller kaldenavn læst højt.

I år afholdes gudstjenesterne ikke pga. den nuværende Coronasituation, og vi markerer derfor dagen digitalt.

Vi kan ikke gå i kirke, men vi kan stadig opleve en kort gudstjeneste

D. 1. november bliver en video tilgængelig her på siden. Videoen indeholder en prædiken af sognepræst Eva-Maria Schwarz. Eva-Maria Schwarz er sognepræst i Vor Frue Kirke, som de tidligere år har dannet ramme om Alle Helgen gudstjenesten i København.

Vi kan stadig markere børnene

I år kan vi desværre ikke få læst børnenes navne/kaldenavne højt.

Videoen vil dog også være tilgængelig på vores begivenhed på Facebook, og vi vil gerne opfordre alle, som har lyst, til, at skrive navn/kaldenavn på det barn som de mindes i videoens kommentarfelt. Facebook-begivenheden kan findes her.

Vi kan stadig tænde lys

Vi kan stadig tænde lys for de børn, som vi mindes.
Ved at støtte os med 150 kr. sender vi en lyspose som tak. Send din donation senest søndag d. 25. oktober og modtag posen inden Alle helgen. Støt os her.

Vi ses i 2021

Vi ønsker jer alle en god og mindeværdig Alle Helgen, og håber selvfølgelig på, at vi næste år igen får mulighed for at afholde gudstjenesterne, som vi kender dem fra tidligere år.

Jeg har lige mistet