Foredrag og Café  

Foredrag og café er et nyt tilbud i 2017. Nu bliver det muligt at høre foredrag om forskellige emner i relation til at miste et spædbarn, som vi ønsker kan bidrage med ny viden, inspiration, og historier der kan vække genklang. Vi har sammensat et spændende program, som hver aften både indeholder et fagligt oplæg fra en af foreningens ansatte rådgivere eller andre fagpersoner, samt personlige fortællinger fra forældre, der har mistet.

Arrangementerne afholdes seks gange årligt i Aarhus, Kolding, Aalborg og København i tidsrummet 18.00 – 20.30.

Program for Foredrag & Café: 

Velkomst og Fagligt foredrag

Sandwich og vand

Personligt foredrag

Pause

Opsamling

Hvem: Alle forældre, familie, venner, kolleger m. fl. er meget velkomne. Børn kan ikke deltage i disse arrangementer. Endvidere vil der være nogle af foreningens frivillige medarbejdere til stede, som du kan tale med, hvis du har lyst.

Tilmelding: Du tilmelder dig under det enkelte arrangement nedenfor. Hvis du er medlem af Landsforeningen Spædbarnsdød, deltager du til en favorabel pris af 50 kr., ikke medlemmer pris 100 kr. I prisen er inkluderet en sandwich og en vand.

Vi glæder os til at se dig og jer.

Nedenfor kan du læse mere om de enkelte foredrag.


Program for efteråret 2017

Sorg og Kommunikation

– pårørende er meget velkomne

Det er snart jul. Julen – og andre højtider og mærkedage – kan være svære for mange forældre. Ingenting er, som det burde have været, og det bliver man i særdeleshed mindet om i december.

Mange forældre oplever en stor styrke i den omsorg familier, venner, kolleger mfl. viser, efter forældrene har mistet deres barn. Men samtidig kan der også være en frustration over, at ingen helt forstår dem. Mange pårørende kan have svært ved at gennemskue, hvad der er hjælpsomt og kan være bekymrede over, om de nu gør det rette. Denne aften berører vi udfordringer og bekymringer, som kan opstå i forhold til at kommunikere som pårørende og som forældre, der har mistet. Familie, kolleger og venner er meget velkomne til at deltage.

Først vil rådgiver Helle Thorup Schmidt (Aalborg, Kolding, Aarhus og København) fortælle om sorg, relationer, om hvordan vi kan være der for forældrene og  hinanden og dernæst vil nogle forældre, der tidligere har mistet, fortælle om hvad de gjorde og hvad, der var hjælpsomt. I Aarhus og Kolding vil Kamilla Arve Vesterbæk fortælle. I Aalborg vil Lone Haugaard fortælle. København er det Christina Reimann Lundberg fortælle.

Aarhus: tirsdag den 12. december

København: torsdag den 14. december

 

Tilmeld dig Foredrag og café