Kommende Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Generalforsamling og Årsmøde

25. marts kl. 09:30 - 26. marts kl. 15:00

Gratis - DKK1082

Jubilæums-Årsmøde, Generalforsamling afholdes d. 25. marts 2017 på Comwell Korsør.

Frivilligsøndagen (kun for frivillige medarbejdere) afholdes søndag d. 26. marts.

Landsforeningen Spædbarnsdøds 25. års Jubilæums-Årsmøde og -Generalforsamlingen er for dig, der både vil være med til at præge foreningen, og også høre  foredrag, der forhåbentlig både er lærerige og vil inspirere og sætte tanker i gang.

 

Program Lørdag d. 25. marts

Kl 9.30 Generalforsamling

Kl 13 Frokost

Kl 14 Årsmøde, m. foredrag v. Chefpsykolog Svend Aage Madsen og skuespiller Farshad Kholgi

Kl 19 middag

 

Chefpsykolog Svend Aage Madsen vil komme og tale om mænd og sorg. Hvorfor er det nødvendigt med et særligt fokus på mænd, hvor opstår udfordringerne? Svend Aage Madsen fortæller: ““Manden bliver ofte først og fremmest omsorgsperson for sin partner, når de mister og står i den store sorg. Han trøster og lytter, han kommer hurtigt tilbage på arbejde, og går i det hele taget meget alene med sin sorg. Han møder tit ikke den samme forståelse fra omgivelserne som kvinden, fordi det for omgivelserne, er usædvanligt at se en mand vise sin sorg, eksempelvis ved at han græder…..Generelt er mænds psykiske problemer underopdagede og underbehandlede. Selvom vi ved, at de har ca samme psykiske behov og udfordringer som kvinder, så tegner de sig for under 1/3 af de samlede behandlingsforløb.”

Derefter kommer skuespiller Farshad Kholgi og fortæller om sin flugt fra sit krigsramte hjemland til hans første møde med en dansk familie. Det er en både underholdende, gribende og lærerig fortælling om flugt, krig og tilværelsen i et nyt land, der skabte tryghed men også mange udfordringer.

Fra kl 19 vil der være middag med mulighed for at se eller gense foreningens medlemmer.

Indflydelse på generalforsamlingen

Giv eller få indflydelse – hvad vil du helst?

Det er dig som medlem, der bestemmer hvilken vej Landsforeningen Spædbarnsdød skal gå. Hvordan skal vores tilbud strikkes sammen, hvordan sikrer vi os økonomisk og politisk, hvilke mål skal vi prioritere i den næste årrække? Det er ikke lette beslutninger, men det er spændende beslutninger.

På generalforsamlingen har du muligheden for at give indflydelsen videre til de rigtige personer. Eller tage den selv, hvis du har tiden og evnerne til at navigere politisk, sætte overordnede retningslinjer og gøre brug af dine relationer. Du kan høre mere om foreningens strategiske arbejde ved at ringe til formand Jesper Gade Nissen på 28155202. Du kan også se en kort beskrivelse her.

 

Frivilligdagen giver ny faglig viden

Som frivillig medarbejder i Landsforeningen Spædbarnsdød, har du mulighed for at deltage på søndagens frivilligdag. Lige som sidste år, afholdes forårets frivilligdag, dagen efter generalforsamlingen og årsmødet. Som frivillig medarbejder skal man også – hvis det overhovedet er muligt – deltage på Årsmøde og Generalforsamlingen.
Dette fordi der om lørdagen er faglige oplæg og vigtig information om foreningens mål, strategi og organisering, der er væsentligt som frivillig medarbejder at være informeret om.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer til Årsmøde, Generalforsamling og Frivilligdag 2017.

 

Detaljer

Start:
25. marts kl. 09:30
Slut:
26. marts kl. 15:00
Pris:
Gratis - DKK1082
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Landsforeningen Spædbarnsdød
Telefon:
39612451
E-mail:
forening@spaedbarnsdoed.dk
Hjemmeside:
www.spaedbarnsdoed.dk

Sted

Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia
Gl. færgevej 30
Fredericia, 7000 Danmark
+ Google Map

Who's Attending

118 people are attending Generalforsamling og Årsmøde

Billetter