Kommende Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Generalforsamling og Årsmøde

17. marts kl. 09:30 - 18. marts kl. 15:00

Gratis - DKK1082

Årsmøde og Generalforsamling afholdes d. 17. marts 2018 på Comwell Klarskovgaard.

Landsforeningen Spædbarnsdøds Årsmøde og Generalforsamlingen er for dig, der både vil være med til at præge foreningen, og også høre foredrag, der forhåbentlig både er lærerige og vil inspirere og sætte tanker i gang.

Frivilligsøndagen (kun for frivillige medarbejdere) afholdes søndag d. 18. marts

Program lørdag d. 17. marts

Kl 9:30-11:30 Sorg som en normativ praksis

Foredrag v. psykolog, tidligere rådgiver i Landsforeningen Spædbarnsdød og PhD. Ester Holte Kofod

Ester Holte Kofod vil fortælle om hendes PhD., hvori hun undersøgte, hvordan forældrene oplever mødet med omverdenens forventninger i deres sorg. Hun vil berøre, hvorfor det er vigtigt at tale om sorg og også, hvordan det var, at forske i sorg, når man selv har mistet.

Kl 11:30-13 Generalforsamling

På generalforsamlingen har du mulighed for at møde andre engagerede medlemmer og give eller få indflydelse på det vigtige arbejde, Landsforeningen Spædbarnsdød hver dag udfører.

Generalforsamlingen 2015

Generalforsamlingen 2015

Kl 13 Frokost

Kl 14-16 Generalforsamling fortsat

kl 16-17:15 Drinks og Snacks

Kl 17:15-19  Hvordan finder man vej, når livet slår en uventet og meningsløs kolbøtte?

Foredrag v. forfatter og foredragsholder Michelle Hviid. Michelle Hviid fik i 2014 konstateret en godartet tumor i hovedet. Måneden efter blev hun opereret, og derefter gik det meste galt. Fra at have været en meget brugt foredragsholder, blev hun med egne ord: “en halvdøv, halvlam kvinde uden en krone på lommen, der ikke kunne kende sine egne børn”. Foredraget er hendes personlige, underholdende beretning om, hvordan hun kæmpede, faldt, ønskede og insisterede på at rejse sig og elske igen.

 

Kl 19 Middag

Middag, hvor der vil være mulighed for at se eller gense foreningens medlemmer.

Indflydelse på generalforsamlingen

Giv eller få indflydelse – hvad vil du helst?

Det er dig som medlem, der bestemmer hvilken vej Landsforeningen Spædbarnsdød skal gå. Hvordan skal vores tilbud strikkes sammen, hvordan sikrer vi os økonomisk og politisk, hvilke mål skal vi prioritere i den næste årrække? Det er ikke lette beslutninger, men det er spændende beslutninger.

På generalforsamlingen har du muligheden for at give indflydelsen videre til de rigtige personer. Eller tage den selv, hvis du har tiden og evnerne til at navigere politisk, sætte overordnede retningslinjer og gøre brug af dine relationer. Du kan høre mere om foreningens strategiske arbejde ved at ringe til formand Jesper Gade Nissen på 28155202. Du kan også se en kort beskrivelse her.

Frivilligdagen giver ny faglig viden

Som frivillig medarbejder i Landsforeningen Spædbarnsdød, har du mulighed for at deltage på søndagens frivilligdag. Lige som sidste år, afholdes forårets frivilligdag, dagen efter generalforsamlingen og årsmødet. Som frivillig medarbejder skal man også – hvis det overhovedet er muligt – deltage på Årsmøde og Generalforsamlingen.
Dette fordi der om lørdagen er faglige oplæg og vigtig information om foreningens mål, strategi og organisering, der er væsentligt som frivillig medarbejder at være informeret om.

Tilmeldingsfrist er 23. februar.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer til Årsmøde, Generalforsamling og Frivilligdag 2018.

 

Detaljer

Start:
17. marts kl. 09:30
Slut:
18. marts kl. 15:00
Pris:
Gratis - DKK1082
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Landsforeningen Spædbarnsdød
Telefon:
39612451
E-mail:
forening@spaedbarnsdoed.dk
Hjemmeside:
www.spaedbarnsdoed.dk

Sted

Comwell Klarskovgaard
Korsør Lystskov 30
Korsør, 4220
+ Google Map
Telefon:
72 16 20 00
Hjemmeside:
https://www.comwellklarskovgaard.dk

Billetter

Unlimited ledige
FrivilligFreeSom frivillig er det obligatorisk at deltage på generalforsamling, årsmøde og frivilligdag. Overnatning betales af Landsforeningen Spædbarnsdød. Ægtefælle/Samlever kan overnatte i samme værelse uden beregning. Hvis I ønsker at ægtefælle/samlever overnatter, SKAL I sende en mail til forening@spaedbarnsdoed, da der er begrænset antal dobbeltværelser!

Udfyld venligst alle krævede felter

Unlimited ledige
Årsmøde med middagFreeTilmelding til Årsmødet inkl. deltagelse middagen til aften.

Udfyld venligst alle krævede felter

Unlimited ledige
Generalforsamling med frokostFreeTilmelding til Generalforsamlingen inkl. frokost

Udfyld venligst alle krævede felter

Unlimited ledige
Overnatning dobbeltværelse (ikke frivillige)1.082 DKKOvernatning i dobbeltværelse på hotellet fra lørdag til søndag (d. 17.3-18.3).

Udfyld venligst alle krævede felter

Unlimited ledige
Overnatning enkeltværelse(ikke frivillige)541 DKKOvernatning i enkeltværelse på hotellet fra lørdag til søndag (d. 17.3-18.3).

Udfyld venligst alle krævede felter