Kommende Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Foredrag & Café: Julen uden vores børn

12. december kl. 18:00 - 20:30

DKK50 - DKK100

Julen uden vores børn

Julen – og andre højtider og mærkedage – kan være svære for mange forældre. Ingenting er, som det burde have været, og det bliver man i særdeleshed mindet om i december. Nogle har set frem til julen med forventningens glæde om det lille barn, der er på vej, mens andre har forestillet sig, hvordan deres barns første jul skulle se ud. Julen er fuld af familietraditioner, forældre, der har mistet, kan have brug for at skabe deres helt egne traditioner omkring mindet om deres barn.

Først vil rådgiver Helle Thorup Schmidt holde foredrag om betydningen af at skabe minder og ritualer, og hun vil komme med eksempler på, hvordan man kan gøre dette.

I Aarhus og Kolding vil Kamilla Arve Vesterbæk fortælle om, hvordan hun har valgt at mindes sin døde søn i julen. I København er det Christina Reimann Lundberg, der fortæller om julen uden sine tvillinger.

Detaljer

Dato:
12. december
Tidspunkt:
18:00 - 20:30
Pris:
DKK50 - DKK100
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Landsforeningen Spædbarnsdød
Telefon:
39612451
E-mail:
forening@spaedbarnsdoed.dk
Hjemmeside:
www.spaedbarnsdoed.dk

Sted

Hotel Scandic Aarhus City
Østergade 10
Århus C, 8000 Danmark
+ Google Map

Billetter

medlemmer50 DKKTil dig der er medlem af foreningen og ønsker at deltage i arrangementet.

Please fill in all required fields

ikke medlemmer100 DKKHvis du ønsker at deltage, men ikke er medlem af foreningen. Ønsker du at blive medlem, kan du melde dig ind i foreningen i forbindelse med din tilmelding.

Please fill in all required fields