Kommende Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag & Café: Sorg og Kommunikation

12. december 2017 kl. 18:00 - 20:30

DKK50 - DKK100

Sorg og Kommunikation
– pårørende er meget velkomne

Det er snart jul. Julen – og andre højtider og mærkedage – kan være svære for mange forældre. Ingenting er, som det burde have været, og det bliver man i særdeleshed mindet om i december.
Mange forældre oplever en stor styrke i den omsorg familier, venner, kolleger mfl. viser, efter forældrene har mistet deres barn. Men samtidig kan der også være en frustration over, at ingen helt forstår dem. Mange pårørende kan have svært ved at gennemskue, hvad der er hjælpsomt og kan være bekymrede over, om de nu gør det rette. Denne aften berører vi udfordringer og bekymringer, som kan opstå i forhold til at kommunikere som pårørende og som forældre, der har mistet. Familie, kolleger og venner er meget velkomne til at deltage.
Først vil rådgiver Helle Thorup Schmidt (Aalborg, Kolding og Aarhus) eller sekretariatschef Birgitte Horsten  (København) fortælle om sorg, relationer, om hvordan vi kan være der for forældrene og hinanden og dernæst vil nogle forældre, der tidligere har mistet, fortælle om hvad de gjorde og hvad, der var hjælpsomt. I Aarhus og Kolding vil Kamilla Arve Vesterbæk fortælle. I København er det Christina Reimann Lundberg, der fortæller.

Detaljer

Dato:
12. december 2017
Tidspunkt:
18:00 - 20:30
Pris:
DKK50 - DKK100
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Landsforeningen Spædbarnsdød
Telefon:
39612451
E-mail:
forening@spaedbarnsdoed.dk
Hjemmeside:
www.spaedbarnsdoed.dk

Sted

Hotel Scandic Aarhus City
Østergade 10
Århus C, 8000 Danmark
+ Google Map

Billetter

Unlimited ledige
medlemmer50 DKKTil dig der er medlem af foreningen og ønsker at deltage i arrangementet.

Udfyld venligst alle krævede felter

Unlimited ledige
ikke medlemmer100 DKKHvis du ønsker at deltage, men ikke er medlem af foreningen. Ønsker du at blive medlem, kan du melde dig ind i foreningen i forbindelse med din tilmelding.

Udfyld venligst alle krævede felter