Kommende Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Foredrag & Café: Sorg og Kommunikation

5. december kl. 18:00 - 20:30

DKK50 - DKK100

Sorg og Kommunikation

– pårørende er meget velkomne

Det er snart jul. Julen – og andre højtider og mærkedage – kan være svære for mange forældre. Ingenting er, som det burde have været, og det bliver man i særdeleshed mindet om i december.

Mange forældre oplever en stor styrke i den omsorg familier, venner, kolleger mfl. viser, efter forældrene har mistet deres barn. Men samtidig kan der også være en frustration over, at ingen helt forstår dem. Mange pårørende kan have svært ved at gennemskue, hvad der er hjælpsomt og kan være bekymrede over, om de nu gør det rette. Denne aften berører vi udfordringer og bekymringer, som kan opstå i forhold til at kommunikere som pårørende og som forældre, der har mistet. Familie, kolleger og venner er meget velkomne til at deltage.

Først vil rådgiver Helle Thorup Schmidt (Aalborg og Kolding) eller sekretariatschef Birgitte Horsten (Aarhus og København) fortælle om sorg, relationer, om hvordan vi kan være der for forældrene og  hinanden og dernæst vil nogle forældre, der tidligere har mistet, fortælle om hvad de gjorde og hvad, der var hjælpsomt. I Aarhus og Kolding vil Kamilla Arve Vesterbæk fortælle. I Aalborg vil Lone Haugaard fortælle. I København er det Christina Reimann Lundberg fortælle.

Detaljer

Dato:
5. december
Tidspunkt:
18:00 - 20:30
Pris:
DKK50 - DKK100
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Landsforeningen Spædbarnsdød
Telefon:
39612451
E-mail:
forening@spaedbarnsdoed.dk
Hjemmeside:
www.spaedbarnsdoed.dk

Sted

Comwell Hvide Hus Aalborg Vesterbro 2 9000 Aalborg
Vesterbro 2
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
39612451

Billetter

Unlimited ledige
medlemmer50 DKK

Udfyld venligst alle krævede felter

Unlimited ledige
ikke-medlemmer100 DKK

Udfyld venligst alle krævede felter