Kommende Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Foredrag & Café: Gravid igen – Kan vi? Vil vi? Tør vi? 

8. november kl. 18:00 - 20:30

Gratis - DKK50

Gravid igen – Kan vi? Vil vi? Tør vi?
Drømmen om familie med et lille barn hos sig forsvinder ikke, fordi man har mistet og er i sorg. Tværtimod. Mange forældre oplever et stort ønske om at få barn igen, om end dette ønske også giver anledning til mange spørgsmål.
Kan det overhovedet lade sig gøre at få barn igen? Vil vi forsøge igen – og tør vi? For hvad nu hvis det sker igen. Spørgsmålene kan være mange og bunder jo i den forfærdelige oplevelse, det er, at miste et barn.
Alle tre steder vil rådgiver Helle Thorup Schmidt sætte fokus på, hvad forældre generelt kan have brug for, når de overvejer en ny graviditet. For mange fylder især spørgsmålet “Kan vi?”, da mange ikke blot har mistet deres barn, men også står med en uvished om, hvorvidt de overhovedet kan blive forældre til et levende barn.
I Aarhus og Kolding vil Anna Gabriel Top holde foredrag om, hvilke tanker og overvejelser, hun gjorde sig før og under graviditeten med det barn, der fulgte efter hendes døde datter. I København vil det være Maria Berg, der holder oplæg sammen med jordemoder Christina Maltby. I Aalborg holder Sigrid Ringstrøm oplæg.
Aftenen er for alle, uanset om man blot har tanker om at skulle have barn igen, allerede er gravid eller har fået barn igen.

Detaljer

Dato:
8. november
Tidspunkt:
18:00 - 20:30
Pris:
Gratis - DKK50
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Landsforeningen Spædbarnsdød
Telefon:
39612451
E-mail:
forening@spaedbarnsdoed.dk
Hjemmeside:
www.spaedbarnsdoed.dk

Sted

Comwell Kolding
Skovbrynet 1
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Map

Who's Attending

4 people are attending Foredrag & Café: Gravid igen – Kan vi? Vil vi? Tør vi? 

Billetter

medlemmer50 DKKTil dig der er medlem af foreningen og ønsker at deltage i arrangementet.

Please fill in all required fields

ikke medlemmerDKKHvis du ønsker at deltage, men ikke er medlem af foreningen. Ønsker du at blive medlem, kan du melde dig ind i foreningen i forbindelse med din tilmelding.

Please fill in all required fields