Kommende Begivenheder

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Foredrag & Café-aften: Gravid igen, tør vi- kan vi – vil vi?

1. november kl. 18:00 - 20:30

DKK50 - DKK100

Gravid igen – Kan vi? Vil vi? Tør vi?

Drømmen om familie med et lille barn hos sig forsvinder ikke, fordi man har mistet og er i sorg. Tværtimod. Mange forældre oplever et stort ønske om at få barn igen, om end dette ønske også giver anledning til mange spørgsmål.

Kan det overhovedet lade sig gøre at få barn igen? Vil vi forsøge igen – og tør vi? For hvad nu hvis det sker igen. Spørgsmålene kan være mange og bunder jo i den forfærdelige oplevelse, det er, at miste et barn.

Rådgiver Helle Thorup Schmidt vil sætte et fagligt fokus på, hvad forældre generelt kan have brug for, når de overvejer en ny graviditet. For mange fylder især spørgsmålet “Kan vi?”, da mange ikke blot har mistet deres barn, men også står med en uvished om, hvorvidt de overhovedet kan blive forældre til et levende barn.

I Aalborg vil Sigrid Ringstrøm holde et personligt foredrag om, hvilke tanker og overvejelser, hun gjorde sig før og under graviditeten med det barn, der fulgte efter hendes døde barn.

Aftenen er for alle, uanset om man blot har tanker om at skulle have barn igen, allerede er gravid eller har fået barn igen.

Detaljer

Dato:
1. november
Tidspunkt:
18:00 - 20:30
Pris:
DKK50 - DKK100

Arrangør

Landsforeningen Spædbarnsdød
Telefon:
39612451
E-mail:
forening@spaedbarnsdoed.dk
Hjemmeside:
www.spaedbarnsdoed.dk

Sted

Comwell Hvide Hus Aalborg Vesterbro 2 9000 Aalborg
Vesterbro 2
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
39612451

Billetter

ikke medlemmer100 DKKHvis du ønsker at deltage, men ikke er medlem af foreningen. Ønsker du at blive medlem, kan du melde dig ind i foreningen i forbindelse med din tilmelding.

Please fill in all required fields

medlemmer50 DKKTil dig der er medlem af foreningen og ønsker at deltage i arrangementet.

Please fill in all required fields